Konkurransedeltakelse – til støttepersoner

Vi ber støttepersoner om å bidra til at mennesker med utviklingshemning får være med på den månedlige konkurransen en eller flere ganger. Se her for informasjon om konkurransen i den delen av nettressursen som er for personer med utviklingshemning. Konkurransen vil foregå i perioden fra og med januar 2022 til og med juni 2022. 

Konkurransen i mai 2022 (22. - 28. mai)

Konkurranse i mai dreier seg om Stolpejakten. Her er en video om Petter som er med i Stolpejakten.

 

Legg merke til datoer for Stolpejaktkonkurransen i mai. Deltakere kan trenge hjelp til å å laste ned Stolpejaktappen eller skrive ut aktuelt/aktuelle kart, til registrering og innlogging i appen samt registrering av stolper de dagene de deltar og å sende registreringsskjema til prosjektleder. Her er skjemaet som kan brukes. Deltakerne kan også trenge hjelp til å få skrevet ut skjemaet. Det er fint om hver deltaker har et kallenavn i konkurransen. Da trengs det ikke å sendes noe som er person-sensitivt til prosjektleder. Bilde og navn på vinnere trengs ikke å publiseres. 

 

Premien kan være en keramikkskål med inntil fire egne bilder eller et krus fra NFU. bildene bær være i liggende format eller kunne beskjæres til liggende format. Det kan for eksempel være bilder deltakeren har tatt selv, gjerne fra en tur, eller det kan være bilde(r) noen andre har tatt av deltakeren. Det bør ikke være bilde(r) som kan omfattes av rettighetsproblematikk, for eksempel fra internett. Det kan hende en vinner  trenger hjelp til å sende bildet/bilder per e-post til prosjektleder for produksjon av skålen. 

En gruppe kan delta med inntil 6 deltakere.